RasporedStudomatNastavniciKalendarNatječajiMapa webaWebmailPrijava
  Početna   O Veleučilištu  Nastava  Događanja  Aktivnosti  Studenti  KvalitetaErasmus+  Dodatne povezniceUpisi
Računalna podrška

 

Korisnički račun na poslužitelju Veleučilišta i AAI@Edu.HR elektronički identitet

Upisom na Veleučilište studenti stječu pravo na dobivanje svog elektroničkog identiteta. Zahtjev za otvaranje korisničkog računa na poslužitelju Veleučilišta i AAI@Edu.HR elektroničkog identiteta studenti mogu preuzeti u uredovno vrijeme u kabinetu P09.


Studentima se dodjeljuje  AAI@Edu.HR elektronički identitet, koji im omogućuje korištenje različitih servisa i usluga koje daje CARNet (Croatian Academic and Research Network). Više o dostupnim uslugama i servisima možete pronaći na službenim stranicama CARNet-a: Pregled usluga po vrstama.


Studentima se dodjeljuju i pristupni podaci (username i password) za logiranje na web stranicu Veleučilišta, nakon čega mogu pristupiti dodatnim sadržajima.

 


Odluku o prihvatljivom korištenju CARNet mreže, čijih pravila se svi korisnici moraju pridržavati, možete vidjeti ovdje.

Sve  dodatne informacije možete saznati putem telefona na broj: 032/492-255.

  •  03.06.2020.

    Svi studenti Veleučilišta koji imaju valjani AAI elektronički identitet mogu besplatno koristiti aplikacije iz sustava Office 365 /... više

     22.09.2010.

    Sveučilišni računski centar SRCE je izdao letak za korisnike u kojem su dane informacije o tome što je AAI@Edu.hr... više