> Naslovnica O VeleučilištuNastavaDogađanjaAktivnostiStudentiKvalitetaDodatne povezniceUpisi
X Elektrotehnički fakultet Osijek
www.etfos.hr

> Dario Došen
> Ivica Lukić

U suradnji
> Antun Pintarić
> Igor Bilandžić
> Ivan Belaj
Odabir studija >>
Potpisan sporazum o suradnji s Visokom školom za poslovanje i upravljanja „B. A. Krčelić“

Dekanica Veleučilišta Lavoslav Ružička dr. sc. Gordana Bujišić, prof. v. š. i dekan Visoke škole za poslovanje i upravljanje Baltazar Adam Krčelić iz Zaprešića prof. dr. sc. Milan Jurina jučer su u Vukovaru potpisali sporazum o suradnji.


Nakon prezentacije stručnih i specijalističkih studija Visoke škole, potpisivanjem sporazuma formalizirana je dugogodišnja suradnja Veleučilišta i Visoke škole. Predstavnici Visoke škole iz Zaprešića istaknuli su da je njihova škola jedna od najvećih te vrste u Hrvatskoj te da ju pohađa čak 3000 studenata koji su prepoznali vrijednost njihove razvijene programske strukture.


Iako već imaju dislocirani studij u Biogradu, u tijeku su upisi za studij Projektnog menadžmenta koji uskoro otvaraju u Osijeku. Njihov program nudi daljnje školovanje svim zanimanjima i usavršavanje vještine upotrebe stečenih znanja u službi komercijalizacije. Također, jedinstvenost je ovoga studija licenca Svjetske udruge za projektni menadžment koja je ujedno certifikat za voditelja projekta. Visoka škola za poslovanje i upravljanje „B. A. Krčelić“ jedina je ustanova s takvim statusom.


Studij projektnog menadžmenta zaprešićke Visoke škole pokrenut u Osijeku studentima će vukovarskog Veleučilišta omogućiti petogodišnji diplomski studij na kojemu će moći završiti svoje stručno usavršavanje.Objavio: Administrator | 15.11.2012.
Ostale obavijesti: