> Naslovnica O VeleučilištuNastavaDogađanjaAktivnostiStudentiKvalitetaDodatne povezniceUpisi
X Elektrotehnički fakultet Osijek
www.etfos.hr

> Dario Došen
> Ivica Lukić

U suradnji
> Antun Pintarić
> Igor Bilandžić
> Ivan Belaj
Odabir studija >>
Privremeni rezultati 2. Natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za mobilnost studenata u svrhu studija/obavljanja stručne prakse u okviru programa Erasmus+ KA1 -103, projekta broj 2016-1-HR01-KA103-021892 za prijave pristigle do 20.

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru objavljuje ažurirane privremene rezultate 2. Natječaja za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za mobilnost studenata u svrhu studija/obavljanja stručne prakse u okviru programa Erasmus+ KA1 -103, projekta broj 2016-1-HR01-KA103-021892 za prijave pristigle do 20.5.2017.

 

Na 2. Dodatni natječaj za mobilnost osoblja pristigle su dvije  prijave.

 

Obje su prijave pristigle s potpunom dokumentacijom te su u skladu s uvjetima Natječaja koji su objavljeni na službenim mrežnim stranicama Veleučilišta 21.10.2016. godine.

 

Nakon razmatranja prijava i prijavne dokumentacije Povjerenstvo je donijelo Listu odabranih kandidata objavljenu prema redoslijedu prijava koju možete vidjeti u privitku.

 

Privitak1 - Lista odabranih kandidata 2. natječaja za studenteKA103-2016. prijava pristiglih do 20.5.2017.

 

Odabrani kandidati mogu odustati od mobilnosti.

Rok za slanje obavijesti o odustajanju biti će reguliran Ugovorom o dodjeli financijske potpore za Erasmus+ mobilnost osoblja u svrhu podučavanja i osposobljavanja.

 

Konačna lista kandidata s dodijeljenim potporama bit će objavljena nakon isteka roka za postupak podnošenja prigovora prema objavljenom Natječaju.

 

Protiv rezultata natječaja za odabira kandidata može se podnijeti prigovor Povjerenstvu u roku od 7 dana od dana objave rezultata. Prigovor se podnosi u pisanom obliku prema postupku navedenom u Natječaju. Vlastoručno potpisan Prigovor predaje se u Dekanat u Urudžbeni zapisnik, Županijska 50, svakim radnim danom 8.00-16.00 sati. Prigovor rješava Erasmus Povjerenstvo za rješavanje prigovora. Rok za rješavanje prigovora je najkasnije 7 dana od dana primitka prigovora u Urudžbeni zapisnik.

Prigovori ili upiti poslani elektroničkim putem neće se uzeti u razmatranje.

 

O rezultatima natječaja i daljnjim uputama kandidati će biti obaviješteni elektronskim putem.

 

Kandidati su obvezni u potpunosti se upoznati s „Smjernicama za odlaznu mobilnost – studenti 2016. objavljenim uz Natječaj.

 

Objavio: Administrator | 31.05.2017.
Ostale obavijesti: