> Naslovnica O VeleučilištuNastavaDogađanjaAktivnostiStudentiKvalitetaDodatne povezniceUpisi
X Elektrotehnički fakultet Osijek
www.etfos.hr

> Dario Došen
> Ivica Lukić

U suradnji
> Antun Pintarić
> Igor Bilandžić
> Ivan Belaj
Odabir studija >>
Najavljujemo: 2. međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo (ICEL2)

Mjesto i vrijeme događanja

 

Druga Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo (ICEL2) bit će održana 28. lipnja 2012. u Novom Sadu, Srbija. Priređivači su tamošnji Tehnološki fakultet i Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment te Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba. Na 1. Konferenciji, održanoj u Zagrebu 02. lipnja 2011., uspješno su sudjelovali i predstavnici Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru (usp. http://www.icel1.com/hr/icel-1).

 

Predmetne odrednice

 

Ove godine skup je naslovljen "Učenje za poduzetništvo—poticaj stvaranju novih vrijednosti", a posebna pozornost bit će dana cjeloživotnom poduzetničkom učenju i usvajanju potrebnih znanja i vještina sa svrhom postignuća vlastitoga poduzetničkog uspjeha i uspostave društveno odgovornog poslovanja, uz očuvanje okoliša.

 

Opširnije...

 

Dodatne obavijesti dostupne su u pridodanim PDF-ovima (Poziv za prijavu radova i Smjernice) i na str. http://www.icel1.com/hr. Rok za predaju sažetaka radova produžen je do četvrtka, 22. ožujka 2012.  Poziv za radove

Smjernice..
Objavio: Tihomir Živić | 11.02.2012.
Ostale obavijesti: