> Naslovnica O VeleučilištuNastavaDogađanjaAktivnostiStudentiKvalitetaDodatne povezniceUpisi
X Elektrotehnički fakultet Osijek
www.etfos.hr

> Dario Došen
> Ivica Lukić

U suradnji
> Antun Pintarić
> Igor Bilandžić
> Ivan Belaj
Odabir studija >>
U407 Stručna praksa IIPregled svih kolegija Nazad
Podjela uputnica
Željka Vajda Halak - 14.06.2017.  |   Ispis  |   PDF  |   Proslijedi  |   Komentiraj  |  

STRUČNA PRAKSA II

UPUTE STUDENTIMA

 

Temeljni dokument kojem je regulirano obavljanje Stručne prakse na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" u Vukovaru je Pravilnik o stručnoj praksi dostupan na http://www.vevu.hr/?g=4&i=92.

Molimo studente da najprije prouče navedeni Pravilnik.

 

UPUTE ZA IZVANREDNE STUDENTE KOJI SU U RADNOM ODNOSU

Izvanredni studenti koji su u radnom odnosu prijavljuju Stručnu praksu te su dužni na ispitni rok donijeti ovjerenu i od ovlaštene osobe poslodavca potpisanu potvrdu o zaposlenju te indeks. Primjerak potvrde nalazi se na http://www.vevu.hr/?podatak_id=1&g=5&i=102&j=191&panel=1#panel-1.

 

REDOVNI STUDENTI I IZVANREDNI STUDENTI KOJI NISU U RADNOM ODNOSU

Navedeni studenti dužni su obaviti praksu u trajanju od 45 radnih sati, a o kojoj su dužni voditi i predati Dnevnik stručne prakse te potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi (nalazi se na http://www.vevu.hr/?podatak_id=1&g=5&i=102&j=191&panel=1#panel-1 ).

Kako bi studenti mogli započeti s obavljanjem Stručne prakse potrebno je preuzeti uputnicu koju izdaje voditelj Stručne prakse, a istu dostavljaju instituciji gdje će obavljati stručnu praksu.

Termini izdavanja uputnica su:

19.06.2017. – 16.00 sati (kabinet 107)

21.06.2017. – 15.30 sati (kabinet 107)

12.07.2017. – 15.30 sati (kabinet 107)

Studenti koji nisu u mogućnosti samostalno pronaći mjesto obavljanja Stručne prakse, obvezni su javiti se osobno ili mailom voditelju Stručne prakse najkasnije do 10. srpnja 2017. godine kako bi se mogao sastaviti raspored obavljanja prakse.

Preporuka: Preporučamo studentima da sami pronađu mjesto obavljanja prakse, a ukoliko nisu u mogućnosti voditelj Stručne prakse studente će uputiti na obavljanje prakse s time da u tom slučaju studenti neće moći birati termin obavljanja prakse.

 

Vukovar, lipanj 2017. godine                                                      Željka Vajda Halak, pred